Vi älskar rena hem och kontor!

God kvalitet, noggrannhet och nära kontakt

 
 

En städfirma med specialister

Vi är städspecialister och multikonstnärer inom RUT-tjänster.

Med bakgrund inom bemanningsbranschen och från moderna branscher med hög konkurrens är det en självklarhet för oss att leverera hög kvalitet i det vi gör.  Med långsiktighet i våra kund- och medarbetarrelationer grundar vi för en god kvalitet som vi kan var stolta över. Miljömedvetenheten att nå klimatpositiva tjänster är vårt mål, där vi löpande minskar, byter och tar bort kemikalier för att åstadkomma bekymmersfrihet för både kund och planet.

 
 
 

Affärsidé

Vi är en städfirma som levererar bekymmersfrihet samt frigör tid för engagerade medmänniskor och högpresterande organisationer. Detta görs genom inkluderande arbetsintegration och samhällsnytta där kund, organisation och medarbetare tillsammans skapar en arbetsplats där kulturella och språkliga barriärer övervinns.

 
 

Städfirmans målsättning

Vision & värdegrund

Vår vision är att vara en av Sveriges ledande partner för hem- och företagsstädning.

Vi skapar bekymmersfrihet i hem- och kontorsmiljö genom att öka produktiviteten för de som verkar i kundens miljö. Vi är en värderingsstyrd organisation som driver varje del efter orden:

  • Respekt
  • Ansvar
  • Kvalitet

Vår personal är vår viktigaste resurs!

Din städare – Vår medarbetare

Våra medarbetare är serviceinriktade, noggranna och vi arbetsleder på svenska. Kollektivavtal för all personal är en självklarhet för oss. Trivs man på jobbet så blir man bra på yrket man valt och kunderna uppskattar kvalitén vi håller. Vår branschkompetens ger oss en rådgivande position där vi hjälper kunderna till effektivt underhåll av städytorna. Vi erbjuder hem- och företagsstädning i Sandviken, Gävle och närliggande orter.

Alltid garanti på våra jobb

Skulle du vara missnöjd med vårt arbete har du alltid garanti på våra tjänster. Alla parter skall vara nöjda!

 
 

 


Ring oss på 026-497 92 02